Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Otroligt Rekord Sa Langt Kom Elbilen I 113 Kmh

Otroligt rekord: Så långt kom elbilen i 113 km/h

Elbilen rullar allt längre på en laddning

Elbilar blir allt mer populära och det beror delvis på att de kan köras längre på en enda laddning. Ett nytt rekord har nu satts för hur långt en elbil kan köra på en laddning. Den nya rekordhållaren är en Tesla Model S som körde 606 miles (975 km) på en enda laddning.

Rekordkörningen genomfördes på en bana i Tyskland

Rekordkörningen genomfördes på en bana i Tyskland och bilen kördes av en professionell förare. Körningen tog 24 timmar och bilen hade en genomsnittshastighet på 113 km/h. Det är viktigt att notera att detta rekord sattes under idealiska förhållanden och det är osannolikt att en genomsnittlig förare kommer att kunna uppnå samma räckvidd i verkliga förhållanden.

Men rekordet visar ändå att elbilarnas räckvidd förbättras stadigt, vilket gör dem till ett allt mer praktiskt alternativ för förare. Elbilar släpper inte ut några avgaser, så de är bättre för miljön än bensin- eller dieselbilar. De är också billigare att köra, eftersom el är billigare än bensin eller diesel.

Fler fördelar med elbilar

Förutom att vara bättre för miljön och billigare att köra, har elbilar också ett antal andra fördelar. De är tystare än bensin- eller dieselbilar, så de är mer behagliga att köra. De kräver också mindre underhåll, eftersom de har färre rörliga delar än bensin- eller dieselbilar.

Elbilar blir allt vanligare och det finns ett antal anledningar till detta. De är bättre för miljön, billigare att köra, tystare och kräver mindre underhåll än bensin- eller dieselbilar. Rekordet som sattes av Tesla Model S visar att räckvidden för elbilar förbättras stadigt, vilket gör dem till ett allt mer praktiskt alternativ för förare.


Komentar